Parikisahaaste

Pari paria vastaan HAASTEKISA

Kaksi henkilöä syövät samaan aikaan mahdollisimman nopeasti hampurilaisen, vastassa heillä on toinen pari samaan aikaan. Kisan voittaa se pari, joka syö tuotteet hyväksytysti nopeimmin. Tiimikaveri voi auttaa pariaan syömisessä vaikka syömällä osan tämän burgerista. Yhden hampurilaisen paino on 600 - 610 grammaa.

Vaikka kyseessä on parien haastekisa, aikaa otetaan silti sekuntikellolla. Tämä siksi, että haastekisalaisetkin osallistuvat samalla parien kausipottikisaan, jonka palkintona on joko rahaa tai lahjakortti sekä upeat diplomit.

Kyseessä on Eräkokin Päällikköburger, jossa on sadan gramman megasämpylä, neljä sadan gramman naudan kokolihapihviä, neljä juustosiivua sekä kahta eri kastiketta (normaali hampurilaiskastike sekä barbequekastike). Yhden hampurilaisen paino on 600 - 610 grammaa.

Tuote tulee syödä kokonaan, lautaselle saa jäädä maksimissaan läpimitaltaan kolmen millimetrin murunen tai murusia. Myös lautaselle mahdollisesti valuneet kastikkeet tulee syödä joko lusikalla tai nuolemalla. Kisan aikana kaikilla kilpailijoilla on käytettävissään kolme mukillista vettä tai mehua.

Tapahtuma- eli kisapaikkana toimii Eräkokin normaali tori- ja markkinateltta joko tavallisen toripäivän, markkinoiden tai erilaisten tilaisuuksien yhteydessä. Kilpailijat voivat itse ilmoittaa halukkuutensa ottaa osaa haastekisaan.

Osallistua saa aivan kuka tahansa, alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa.

Hinta / pari / syöntikerta on 28e, josta menee joka kerta 4 euroa parien kausikisapottiin. Kisakauden päätteeksi koko kauden nopein pari saa koko kausipotin itselleen lyhentämättömänä. Potti voidaan myös muuntaa Eräkokin lahjakortiksi, jos voittajat niin haluavat. Kisakausi voi olla kuukausi, kaksi kuukautta tai vain pelkkä yksi päivä aina tilanteen mukaan.

Haastekisan tuloksia:

sijoitus, henkilöt, aika

1.

2.