Burgerinsyönnit haastekisat

Hampurilaisen syömiskilpailut

Henkilö henkilöä vastaan HAASTEKISA

Kaksi henkilöä syövät samaan aikaan mahdollisimman nopeasti hampurilaisen. Kisan voittaa hän, joka syö tuotteen hyväksytysti nopeammin. Yhden hampurilaisen paino on 600 - 610 grammaa.
Vaikka kyseessä on henkilökohtainen haastekisa, aikaa otetaan silti sekuntikellolla. Tämä siksi, että haastekisalainenkin osallistuu samalla kausipottikisaan, jonka palkintona on joko rahaa tai lahjakortti sekä upeat diplomit.

Kyseessä on Eräkokin Päällikköburger, jossa on sadan gramman megasämpylä, neljä sadan gramman naudan kokolihapihviä, neljä juustosiivua sekä kahta eri kastiketta (normaali hampurilaiskastike sekä barbequekastike). Yhden hampurilaisen paino on 600 - 610 grammaa.

Tuote tulee syödä kokonaan, lautaselle saa jäädä maksimissaan läpimitaltaan kolmen millimetrin murunen tai murusia. Myös lautaselle mahdollisesti valuneet kastikkeet tulee syödä joko lusikalla tai nuolemalla. Kisan aikana molemmilla kilpailijoilla on käytettävissään kolme mukillista vettä tai mehua.

Tapahtuma- eli kisapaikkana toimii Eräkokin normaali tori- ja markkinateltta joko tavallisen toripäivän, markkinoiden tai erilaisten tilaisuuksien yhteydessä. Kilpailija voivat itse ilmoittaa halukkuutensa ottaa osaa haastekisaan.

Osallistua saa aivan kuka tahansa, alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa.

Hinta / henkilö / syöntikerta on 15e, josta menee joka kerta 2 euroa kausikisapottiin. Kisakauden päätteeksi koko kauden nopein syöjä saa koko kausipotin itselleen lyhentämättömänä. Potti voidaan myös muuntaa Eräkokin lahjakortiksi, jos voittaja niin haluaa. Kisakausi voi olla kuukausi, kaksi kuukautta tai vain pelkkä yksi päivä aina tilanteen mukaan.

Haastekisan tuloksia:

sijoitus, henkilö, aika

1.

2.