Hampurilaisen syömiskilpailut

Parikisa aikaa vastaan

Kaksi henkilöä syövät tiiminä mahdollisimman nopeasti 2 kpl hampurilaisia. Yhden hampurilaisen paino on 600 - 610 grammaa. Aikaa otetaan sekuntikellolla. Aika katkeaa, kun molemmat hampurilaiset on syöty kokonaisuudessaan.

Kyseessä on kaksi Eräkokin Päällikköburgeria, joissa kummassakin on sadan gramman megasämpylä, neljä sadan gramman naudan kokolihapihviä, neljä juustosiivua sekä kahta eri kastiketta (normaali hampurilaiskastike sekä barbequekastike). Yhden hampurilaisen paino on 600 - 610 grammaa, yhteensä siis 1200 - 1220 grammaa.

Tuotteet tulee syödä kokonaan, lautaselle saa jäädä maksimissaan läpimitaltaan kolmen millimetrin murunen tai murusia. Myös lautaselle mahdollisesti valuneet kastikkeet tulee syödä joko lusikalla tai nuolemalla. Kisan aikana molemmilla kilpailijoilla on käytettävissään kolme mukillista vettä tai mehua. Tiimitoveri saa auttaa pariaan syömisessä.

Tapahtuma- eli kisapaikkana toimii Eräkokin normaali tori- ja markkinateltta joko tavallisen toripäivän, markkinoiden tai erilaisten tilaisuuksien yhteydessä. Kilpailijat voivat itse ilmoittaa halukkuutensa ottaa osaa parihaasteeseen.

Osallistua saa aivan kuka tahansa, alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa.

Hinta / pari / syöntikerta on 28e, josta menee joka kerta 4 euroa parien kisapottiin. Kisakauden päätteeksi koko kauden nopein syöjäpari saa koko paripotin itselleen lyhentämättömänä. Potti voidaan myös muuntaa Eräkokin lahjakortiksi, jos voittajat niin haluavat. Kisakausi voi olla kuukausi, kaksi kuukautta tai vain pelkkä yksi päivä aina tilanteen mukaan.

Parituloksia:

sijoitus, henkilöt, aika

1.

2.