Videota ei löydy

Syömiskilpailu burger

Hampurilaisen syömiskilpailut

Ideana on syödä suurehko hampurilainen eli burger mahdollisimman nopeasti kelloa vastaan. Mahdollista on myös pyytää kaveria ns. haastekisaan, jossa syödään kilpaa kaveria vastaan. Ei määrässä, vaan nopeudessa. Myös parikisat ovat mahdollisia joko aikaa vastaan tai pari paria vastaan.

Kisan kulku pääpiirteissään:

Syödään mahdollisimman nopeasti 1 kpl hampurilaisia, jonka paino on 600 - 610 grammaa. Aikaa otetaan sekuntikellolla.

Kyseessä on Eräkokin Päällikköburger, jossa on sadan gramman megasämpylä, neljä sadan gramman naudan kokolihapihviä, neljä juustosiivua sekä kahta eri kastiketta (normaali hampurilaiskastike sekä barbequekastike), yhteispainoltaan 600 - 610 grammaa.

Tuote tulee syödä kokonaan, lautaselle saa jäädä maksimissaan läpimitaltaan kolmen millimetrin murunen tai murusia. Myös lautaselle mahdollisesti valuneet kastikkeet tulee syödä joko lusikalla tai nuolemalla. Kisan aikana kilpailijalla on käytettävissään kolme mukillista joko vettä tai mehua.

Tapahtuma- eli kisapaikkana toimii Eräkokin normaali tori- ja markkinateltta joko tavallisen toripäivän, markkinoiden tai erilaisten tilaisuuksien yhteydessä. Kilpailija voi itse ilmoittaa halunsa ottaa osaa haasteeseen.

Osallistua saa aivan kuka tahansa, alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa.

Hinta / osallistuja / syöntikerta on yksilökisassa 15e, josta menee joka kerta 2 euroa kisapottiin. Kisakauden päätteeksi koko kauden paras saa koko potin itselleen lyhentämättömänä. Potti voidaan myös muuntaa Eräkokin lahjakortiksi, jos voittaja niin haluaa. Kisakausi voi olla kuukausi, kaksi kuukautta tai vain pelkkä yksi päivä aina tilanteen mukaan.

Parikisan hinta on 28e / pari. Summasta menee 4e parien kausikisapottiin.

Kisan etenemistä ja mahdollista omaa sijoittumistaan voi seurata joko tältä sivustolta eli www.erakokki.fi tai Erägrilli Oy:n facebooksivuilta.