Blogi

3. joulu, 2020

Perustin Facebookiin uuden julkisen ryhmän nimeltä Missä kauppiaat kulkevat.
Sen tarkoitus on, että tori- ja markkinakauppiaat listaavat sinne omat kulkureittinsä ja myyntipaikkansa päivämäärätietoineen, jotta asiakkaiden on helppo paikantaa omat kauppiaansa Suomen lukuisilta myyntipaikoilta.
LINKKI SIVUSTOON.

12. loka, 2020

Eräkokki (nyk. Erägrilli) on järjestänyt parin viime vuoden aikana hieman yli 30 markkinaa ja kymmenkunta iltatoria + muutaman muun tapahtuman. Tästä syystä halusin muistaa niitä kauppiaita, jotka ovat olleet jokaisessa tai lähes jokaisessa järjestämässäni markkinatapahtumassa mukana.

Teetin 10 kpl näitä postikortin kokoisia puutauluja heille, jotka ovat eniten mukanani kiertäneet. Jaoin taulut eilen Jokelan markkinoilla Valkealassa. Kiitos laattojen toteuttamisesta kuuluu Palkinto-Pajariselle Kouvolasta.

Kiitos Karkkiparkki, Muikkumesta, Vehkamarja ja vihannes, Sirkan leipomo, Elimäen Korikeskus, Kalevi Manner, Aija Kytö, Väinö Kiianen, Ensio Kallio + eräs, joka ei halua nimeään julkisuuteen.

10. syys, 2020
Siinä missä hampurilaisketjujen mestoissa ei juurikaan saa itse valita täytteitä hampurilaiseensa, meillä Erägrillin teltalla se tehdään joka kerta, joka ikinen kerta. Siis se täytteiden ja kastikkeiden valitseminen ja nimen omaan asiakkaan toimesta.
Meillä asiakas saa aina itse valita hampurilaiseensa kastikkeen/kastikkeet seitsemän erilaisen kastikkeen joukosta, vaikka ne kaikki seitsemän.
Meillä asiakas saa aina valita hampurilaisen väliin tulevat täytteet, joita on puolisen tusinaa erilaista. Saa ottaa vaikka ne kaikki.
Mikään kastike tai täyte ei tuo lisämaksua, vaan ne kuuluu hampurilaisen hintaan.
Meillä asiakas saa itse valita, syökö hän hampurilaisensa ns. taskusta (paperipussista) vai lautaselta haarukan ja veitsen kanssa.
Meillä saa oikeasti valita. Valinta on SInun!
6. elo, 2020

Toiminimi Eräkokki Paavo Sutinen jää historiaan, ja Eräkokki-yritystä pyörittää nyt elokuusta 2020 alkaen Erägrilli Oy, jonka toimitusjohtajana on kuusankoskelainen Paavo Sutinen. Yhtiön Y-tunnus on 3149523-7.

26. huhti, 2020

Vaikkei tänä vappuna olekaan normaalia vapputoimintaa eli kulkueita ja puheita, karnevaalia ja kansankokoontumisia, niin silti Kuusankosken keskustassa on jotain toimintaa.

Vappupäivänä perjantaina 1.5 n. klo 10-15 Kuusaantorin edustalla on ainakin Eräkokki noutoruokapisteineen (grillistä mm. Korpelan grillimakkaraa, mahtavan suuria Äijä- ja Erähampurilaisia sekä kookkaita pekoninakkikääröjä) sekä aivan upean herkullisia lakuja ja karkkeja myyvä Karkkiparkin Taisto. Eli vapunpäivään on saatavilla sekä suolaista että makeaa särvintä kullekin tarpeen mukaan

Eräkokki on vapunaattona torstaina Kouvolan torilla ja keskiviikkona 29.4 Taavetin torilla. Lauantai 2.5 menee Karhulan torilla.

Muistakaa turvavälit ja hygienia. Eräkokin teltalta löytyy käsienpesupaikka sekä käsidesiä.