5. huhti, 2021

Kiire

Onneks ei oo huomenna mitään ihmeempää kiirusta. Aamulla ylös puol neljältä, auton lastaus yms pakolliset hommat, matkaan vartin yli viis, Valkealan kautta Kausalaan, jossa oltava kuuelta. Sit kiireesti kahvi-ruoka-grilliteltta pystyyn + sen kalusteet yms, sit seittemäksi takaisin Kouvolaan tukkuun, sieltä takaisin Kausalaan, missä yhteen asti. Sit kiireesti leirin purku, uudelleen tukkuun, ja ei kun seuraavaan myyntipaikkaan Kouvolan Utinkadulle. Siellä leirin pystytys ja myyntiä ilta kuuteen. Taas kerran telttasysteemin purku, ja Valkealan kautta kotiin Kuusaalle. Kylmät kylmiöihin, välineiden tiskaus. Tuolloin kello on lähes kaheksan illalla. Jotain nassuun, pesu ja yöunet, jos saa nukutuksi.

Ke-aamulla puol viieltä ylös, auton pakkaus, ja matkaan Valkealan kautta Taavettiin. Taavetin jälkeen Valkealan kautta kotiin ja normaalit puuhat, eli kylmät, tiskit ynnä muuta.

Ajokilometrejä tulee tiistaina onneks vaan 130, ja keskiviikkona 110 km. Helppoa tää persaukisen elämä. Omaa rahaa ei oo ollut marraskuun jälkeen, kaikki menee yrityksen pyörittämiseen, kiitos koronasulkujen. Noh, kyl tää korona vielä loppuu ennen vuotta 2030.

Jaa tämä sivu

unsplash