24. huhti, 2020

Markkinakausi jatkuu

Kun tämä koronan aiheuttama yli kymmenen henkilön kokoontumiskielto päättyy tai ainakin avartuu, niin silloin Eräkokki jatkaa oitis markkinajärjestäjän hommiaan. Toki tietenkin sillä edellytyksellä, että Aluehallintovirasto (AVI) antaa luvan pienempien alle viidensadan henkilön tapahtumien järjestämiselle.

En lähde heti siitä oletuksesta, että kieltojen avautumisen myötä kaikki rajoitusten tuoma kurjuus, taloudellinen epävakaus ja epävarmuus tulevaisuudesta kertaheitolla poistuu. Saapuvatko kaikki ennen samoilla markkinoilla myymässä olleet kollegat paikalle, saapuuko suuri yleisö paikalle ja kuinka paljolti, siinä kaksi suurta kysymysmerkkiä. Vaikuttaako koronan tuoma markkinakatkos kuluttajahintoihin, vaikuttaako se niihin hintoihin, joita markkinajärjestäjä, esim. Eräkokkki siis, joutuu maksamaan alueen omistajalle paikkavuokrana. Vaikuttaako se Poliisin lupapalvelun tai lehtimainonnan hintoihin, en tiedä.

Mutta sen tiedän, että kun järjestelylupa heltiää, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan sekä Päijät-Hämeen alueella nähdään taas markkinoita.

Eräkokin tulevat markkinat 2020 (jos on lupa järjestää):

Kesäkuu
su 7.6 Kuusankosken markkinat
ti 9.6 Rakokiven markkinat, Nastola
su 28.6 Valkealan markkinat

Heinäkuu
la 11.7 Voikkaan markkinat

ti 14.7 Myllykosken markkinat
su 19.7 Taipalsaaren kevätmarkkinat

ti 21.7 Rakokiven markkinat, Nastola

Elokuu
ti 18.8 Rakokiven markkinat, Nastola

Syyskuu
la 12.9 Voikkaan markkinat

Lokakuu
su 11.10 Valkealan markkinat

Marraskuu
la 7.11 Kuusankosken markkinat

ti 17.11 Myllykosken markkinat

Joulukuu
(marras-joulukuun vaihteessa Tallin montun markkinat, järjestäjänä Kymin kerho ry jota EK avustaa, pvm vielä auki)
ti 15.12 Rakokiven markkinat, Nastola

Listaan voi tulla muutoksia riippuen muiden markkinajärjestäjien kalenterin varaamisesta. Mutta tämän listan pyrin pitämään näin kuin se tässä on. Hyvää kesää Teille kaikille!

Jaa tämä sivu

unsplash